ALLEREERST

ZULLEN WIJ ONS EVEN VOORSTELLEN

Het spelen van spellen is bij ons al vroeg begonnen en dit is later tot een mooie hobby uitgegroeid en inmiddels hebben we met onze trots ‘de Spellenpoort’ van onze hobby ons ‘werk’ kunnen maken.

Door onze jarenlange ervaring in de detailhandel (boekhandels Bruna en Waanders) kunnen we heel goed luisteren naar de behoeften van onze klanten. En daarnaast weten we hoe belangrijk het is om het juiste passende spel te spelen daarom proberen wij met iedereen de juiste match te maken.

Van het maken van de match en door de positieve terugkoppeling van de klanten worden wij echt super blij!

MICHAEL

Ik ben op jonge leeftijd begonnen met schaken en jawel, Levensweg…Maar gelukkig waren daar de jaren negentig met Kolonisten van Catan en een nog steeds in vele top 10-en voorkomende Puerto Rico. Nu staan hoog op de speellijst Viticulture, Scythe, Azul en Splendor. De strategische spellen met pit.

DIANA

Ik ben opgegroeid met vele kaartspellen die je met een ‘gewoon’ kaartspel kunt spelen, Cluedo, Risk en het 1 tegen allen spel Colditz. En in de jaren negentig ook fan geworden van Kolonisten van Catan en El Grande. Hoog op de mijn speellijst staan momenteel, Orleans, Mission Red Planet, Majesty en als de gelegenheid daar is een potje Skipbo met mijn moeder.

RALF

Mijn hele leven ben ik al gek op alles wat met spelletjes te maken heeft. Als kind speelde ik Monopoly en Hotel, maar dan wel met een heleboel zelfbedachte regels! En dat bedenken van regels is ook nu nog iets wat ik graag doe: bij mijn andere baan als instructeur op het MBO maak ik spellen en spelvormen die passen bij de les. Of met een hip woord: gamification. Ik heb dan ook een grote passie om spellen een prominentere rol in het onderwijs te geven.

Ik zou mijzelf omschrijven als een “omnigamer”: Zo vind ik het heerlijk om spellen met verhalen en atmosfeer te spelen zoals Gloomhaven en Dungeons & Dragons, maar ik kan ook erg genieten van strategische spellen als Caverna en Alchemist.